'Santa Claus' Tree the Luxe

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪200‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Dit super leuke kunst kerstboompje op berkenstam inclusief lampjes kan overal in huis neergezet worden! Het boompje is handgemaakt en daardoor dus uniek. De verschillende kerstdecoraties zoals een roze schoentje, grachtenhuisje, 'Santa Claus' in zwembroek etc. daar kun je naar blijven kijken! Zet hem in je vensterbank, op je keuken-eiland of op je side-table en ik weet zeker dat je enthousiaste reacties zal krijgen!! 

Twijfel niet te lang, want op is op!! Ze worden niet meer bijgemaakt.
Handy tip: Na de feestdagen doe je er een grote vuilniszak overheen en berg hem veilig op  het volgende kerstfeest in 2023!

 LET OP ! Door de bijzondere formaten en de kwetsbaarheid van de kerstdecoraties, verzenden wij deze liever niet met een vervoersbedrijf. Wij bezorgen deze zelf in de omgeving van Teylingen. Buiten deze omgeving kan het worden afgehaald bij ons in het atelier. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De hoogte is ca. 90 cm 

Productdetails

Created with Sketch.

Het boompje bestaat uit kunst kerstgroen met kleine led verlichting op batterijen AA. (zijn inbegrepen)

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

LET OP !  In verband met breekbaarheid en het bijzondere formaat is dit boompje alleen af te halen bij ons atelier. Is het in de omgeving van Teylingen? Dan kunnen wij het eventueel bij uitzondering bezorgen.