'Rudolph' Balltree the Luxe

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪200‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


'Rudolph' ballenboompje op een standaard staat geweldig op een tafeltje met sfeervolle kaarsen en mooie waxinelichtjes. Hiermee kun je een gezellig kersthoekje creëren in je woning. Maar er zullen nog veel meer plekken zijn waar je deze uniek en handgemaakt kerstballen boompje kunt laten shinen!!

Het 'Rudolph' kerstballenboompje is handgemaakt van glasballetjes en andere kerstdecoraties en staat op gietijzeren zwarte standaard. Het is een uniek item en Op = dus echt Op!

 LET OP ! Door de bijzondere formaten en de kwetsbaarheid van de kerstdecoraties, verzenden wij deze liever niet met een vervoersbedrijf. Wij bezorgen deze zelf in de omgeving van Teylingen. Buiten deze omgeving kan het worden afgehaald bij ons in het atelier. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De hoogte van dit Rudolph kerstballenboompje is ca. 30 cm hoog.

Productdetails

Created with Sketch.

Handgemaakt van diverse glaskerstballetjes en andere kerstitems. De standaard is van gietijzer in de kleur zwart. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Deze kerstdecoratie heeft een bijzonder afmeting en is door de glazen kerstitems heel kwetsbaar. Wij verzenden deze dan ook liever net via een vervoersbedrijf. Wij willen deze dan ook zelf bezorgen in de omgeving van Teylingen. Buiten de regio Teylingen kan het opgehaald worden bij ons in het atelier.