'Love' Tree the Luxe

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪200‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

'Lovely' is dit boompje zeker.
Er hangen twee grote rode harten met witte stippen in de boom! Er zitten nog meer originele, grappige decoraties in dit lieve kerstboompje. De kleuren zijn vooral rood gecombineerd met wit en donker groen. Er zitten lichtjes (op batterijen) verwerkt in de boom.Handy tip: Na de feestdagen gooi je er een vuilniszak overheen en berg je hem veilig op tot volgend jaar! 

 LET OP ! Door de bijzondere formaten en de kwetsbaarheid van de kerstdecoraties, verzenden wij deze liever niet met een vervoersbedrijf. Wij bezorgen deze zelf in de omgeving van Teylingen. Buiten deze omgeving kan het worden afgehaald bij ons in het atelier. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Kerstboom is ca. 80 cm hoog

Productdetails

Created with Sketch.

Het is een handgemaakt kunst kerstboompje op een berkenstam inclusief lichtjes op batterijen AA (zijn inbegrepen) Kleur van het kunstgroen is groen/wit  

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

De kerstdecoratie is handgemaakt en daardoor uniek. Doordat het een bijzonder formaat heeft en kwetsbaar is door de glazen kerstdecoraties verzenden wij deze liever niet met een vervoersbedrijf. Wij willen deze zelf bezorgen in de omgeving van Teylingen. Buiten Teylingen kunnen ze opgehaald worden in ons atelier.